Välkommen till Odensalongen – din oas för skönhet och förnyelse!

Vi är glada att hälsa dig välkommen till vår exklusiva salong, där vi förvandlar skönhet till konst och självförtroende. På Odensalongen strävar vi efter att erbjuda en upplevelse utöver det vanliga, där varje besök blir en stund av avkoppling och förnyelse.

Vi förstår att varje individ är unik, och därför skräddarsyr vi varje behandling för att passa dina specifika behov och önskemål. Med fokus på kvalitet, precision och personlig service strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och lämna dig strålande och nöjd.

Ta steget in i Odensalongen och låt oss ta hand om dig. Upplev en atmosfär av elegans och välbefinnande medan vi omfamnar och förstärker din naturliga skönhet. Oavsett om du kommer för en kosmetisk tatuering, ett browlift eller en förändring i ditt hår – hos oss är du i trygga händer.

Välkommen till Odensalongen, där skönhet blir en konstform och varje besök blir en unik upplevelse.

VÅRA TJÄNSTER

KOSMETISK TATUERING

På OdenSalongen omfamnar vi konsten av kosmetisk tatuering och micropigmentering. Låt våra professionellt utbildade skönhetsterapeuter skapa långvarig skönhet genom att placera naturliga färgpigment i huden. Upplev en förändring som varar.

Untitled design - 2023-11-20T001715.126

Trådning

Upptäck konsten av trådning på OdenSalongen – en antik metod för hårborttagning som ger fina konturer och ungdomlig lyster. Trådning ramar in ögonbrynen, skapar klarhet i ansiktet, och ger en avkopplande, masserande effekt för en strålande hud.

Hår

Erfarenheten på OdenSalongen omfamnar hårvård med respekt för naturen. Vi använder ammoniakfri hårfärg, ekologiskt blekningspulver, ammoniakfri permanentvätska, och veganska stylingprodukter, för att skapa skönhet utan kompromisser.

Ansiktsbehandling

Förnya din hud med våra ekologiska ansiktsbehandlingar på OdenSalongen. Från den klassiska behandlingen till den lyxiga upplevelsen. Varje session omfattar rengöring, peeling, massage, mask och hårbottenmassage för total avslappning och förnyelse.

Brow Lift

Upptäck Brow Lift/HD BrowSculpt på OdenSalongen – det senaste inom brynvärlden som ger dig möjligheten att skulptera och ändra riktningen på dina naturliga strån.

OdenSalongen: Ledande inom kosmetisk tatuering och hårvård i Stockholm!

Upptäck vårt etablerade skönhetscenter, beläget i hjärtat av Stockholm (Norrmalm, Vasastan), där vi erbjuder exklusiva behandlingar och produkter i en lugn och avkopplande miljö. Med den senaste tekniken inom kosmetisk tatuering och högkvalitativa hårvårdsprodukter strävar vi efter att framhäva din naturliga skönhet.

Erfara skönheten hos oss – din destination för enastående skönhetsvård!