Läpplinjer

 

Kosmetisk tatuering på läpparna passar den som har tunna läppar, otydlig kontur, asymmetrisk form eller bleka och färglösa läppar. Vi tatuerar en tunn linje längs den naturliga formen, antingen precist för att markera konturen eller lite utanför för att göra dem större. Färgen skuggas in mot munnen för att ge glans och färg. Inskuggningen kan göras lätt eller läpparna kan fyllas helt, din vision och dina önskemål är viktigast.

A

Att tänka på

Har du tidigare haft munsår/ blåsor/ herpes kan det blossa upp igen efter läppigmenteringen. Vi rekomenderar dig att använda en receptfri salva, förslagsvis Anti 5%.

Ta med din vanliga läppenna när du kommer till behandlingen. Den kan hjälpa oss att hitta rätt nyans på färgen.

För bättre resultat, oavsett om du har mjuka eller torra läppar, bör du smörja läpparna med salva veckan före pigmenteringen. Vi föreslår Decubal, Lip & Dry som är receptfri och finns på Apoteket.

Pigmenteringen utförs på helt bedövade läppar. Efter behandlingen är de svullna en hel dag. Du får en salva av oss och bör smörja läpparna med den ett par gånger om dagen i en vecka. Efter läkningen kommer färgen att vara 30-50% ljusare. Vi bokar in ett återbesöket inom sex veckor för att vara säkra på ett fullgott resultat.

Comments are closed.