Ögonbryn

Fyra olika metoder för ögonbrynstatuering


3D-maskin

Pigment inplanteras i översta hudlagret med hjälp av en vibrerande nål. Vi använder en digital maskin och har full kontroll på maskinens hastighet och nåldjup. Nålen går 1 mm ner i huden. Med maskinen blir strecken mjukare och eventuellt något tjockare än vid microblading.

Metoden med 3D-maskin är skonsam för hyn och har lång hållbarhet. Tatueringarna håller som regel i 3-5 år, beroende på din hudtyp. Ju fetare hy, ju kortare hållbarhet. Påfyllning brukar man göra inom två, tre år.

A

Ombre, klassisk tatuering

Tatueringen görs med maskin och ger en skuggeffekt i ögonbrynet, inte streck som i 3D-tatueringen. Metoden är skonsam för hyn och har lång hållbarhet, ca 3-5 år. Skuggade ögonbryn görs i två nyanser och kallas OMBRE.

Ombre

Combo

Combo är en kombination av 3D och den klassiska tatueringen Ombre.

Combo

3D Microblading

Behandlaren gör små snitt som liknar hårstrån i huden och fyller med pigmenten. Behandlingen utförs med manuell tatueringspenna.
Metoden passar inte för fet hy eller hy med tunna blodkärl, djupa rynkor eller ovanpå redan tatuerade ögonbryn. Hållbarheten är relativt kort, 6-12 månader.

Microblading
Efter behandlingen
  • Efter behandlingen får du med dig en antiseptisk salva, färginformation och skötselråd från oss.
  • Undvik att få vatten på ögonbrynen under de tre första dagarna efter behandlingen.
  • Badda ögonbrynen med koksaltlösning på en bomullspad, två gånger om dagen den första veckan, och smörj dem med salvan som du får med från oss.
  • Under första veckan bildas sårskorpor. Pilla inte på dem utan låt dem falla bort naturligt för att undvika missfärgningar

Comments are closed.